BestPrice.gr
 • Εξειδίκευση Αναζήτησης


  BGA ZM-R380B

  BGA ZM-R380B

  1.947,79€

  Το ZM R380B είναι ένα BGA Rework Station ιδανικό για επισκευές μητρικών πλακετών laptop, desktop, server boards, βιομηχανικών πλακετών H/Y, παχνιδομηχανών Playstation/XBox, πλακετών τηλεπικοινωνίας, τηλεοράσεων και άλλων μεγάλων κυκλωμάτων που βασίζονται σε BGA chip.Πρόκειται για ειδική παραγγελία για την εταιρία “Target Power Group” με ενσωματωμένη ηλεκτρική αντλία, ενισχυμένα καλώδια στο εσωτερικό του station, κεραμικούς συνδέσμους για μεγαλύτερη αντοχή στην συνεχή λειτουργία, και κεραμικά στο..

  BGA ZM-R5830

  BGA ZM-R5830

  3.028,08€

  Το ZM-R5830 είναι ένα BGA Rework Station ιδανικό για επισκευές μητρικών πλακετών laptop, desktop, server boards, βιομηχανικών πλακετών H/Y, παχνιδομηχανών Playstation/XBox, πλακετών τηλεπικοινωνίας, τηλεοράσεων και άλλων μεγάλων κυκλωμάτων που βασίζονται σε BGA chip.Πρόκετειται για ένα από τα HIGH PREMIUM μοντέλα της ZHUOMAO, εξού και το λευκό/κρεμ χρώμα, το οποίο φέρουν αποκλειστικά και μόνο τα ποιοτικά μοντέλα της εταιρίαςΗ συσκευή περιλαμβάνει οθόνη αφής και μικροεπεξεργαστή για τη διαδικασία..

  Blower mini 220V hover image

  Blower mini 220V

  16,20€

  Υψηλής ροής αέρας σε μίνι διαστάσεις. Εύχρηστο και ελαφρύ για τον γρήγορο καθαρισμό υλικών και συσκευών. Περιλαμβάνει και στόμια για διαφορετική πίεση κάθε φορά...

  Hot Air Gun AOYUE

  Hot Air Gun AOYUE

  57,29€

  Ανταλλακτικό στέλεχος θερμού αέρα (heatgun) για σταθμό κόλλησης 968Α/968Α+ από την AOUYE..

  Hλεκτρικός Φυσητήρας Blower 400W hover image

  Hλεκτρικός Φυσητήρας Blower 400W

  40,92€

  Tαχύτητα - στροφές ανά λεπτό14000Βάθος(cm) Συσκευασίας18Βάρος1.55Εγγύηση2Ισχύς400Μέγιστη παροχή αέρα3.3Περιέχεταισάκος σκόνης, ακροφύσιοΤάση ρεύματος220-240 V / 50HzΎψος(cm) Συσκευασίας22..

  Micro Soldering Station Gold hover image

  Micro Soldering Station Gold

  30,77€

  Mini Φορητός Σταθμός Συγκόλλησης 938Ταχεία θέρμανση που φτάνει τους 450 °C και μπορεί να λειτουργήσει σε λιγότερο από ένα λεπτό.Μεταβλητή ισχύς από 1 έως 18 watt στους 50 °C έως 450 °C.Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως 70% (THT).Ελαφριά και μικρή λαβή προσδίδει τέλεια ισορροπία συγκόλλησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.Χωρίς διαρροή ρεύματος, καθώς το στυλό λειτουργεί με τεχνολογία 12V (ασφαλές για ευαίσθητα IC).Μπορεί να χρησιμοποιείτε χωρίς να σταματήσει μέχρι και 24 ώρες.Κατάλληλο για κολλή..

  Silent Air Compressor BX-JY-15L 750W

  Silent Air Compressor BX-JY-15L 750W

  204,60€

  Silent Air Compressor BX-JY-15L 750 WattΑεροσυμπιεστής 15 λίτρων 750 Watt, ΜΕ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ.ΔΙΝΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ).ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΩΡΕΥΤΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ.ΔΙΑΘΕΤΑΙ ΒΑΛΒΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΒΡΥΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ..

  Silent Air Compressor BX-JY-24L 550W

  Silent Air Compressor BX-JY-24L 550W

  180,05€

  Silent Air Compressor BX-JY-24L 550 WattΑεροσυμπιεστής 24 λίτρων 550 Watt, ΜΕ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ.ΔΙΝΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ).ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΩΡΕΥΤΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ.ΔΙΑΘΕΤΑΙ ΒΑΛΒΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΒΡΥΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ..

  Silent Air Compressor BX-JY-40L 550W

  Silent Air Compressor BX-JY-40L 550W

  204,60€

  Silent Air Compressor BX-JY-40L 550 WattΑεροσυμπιεστής 40 λίτρων 550 Watt, ΜΕ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ.ΔΙΝΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ).ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΩΡΕΥΤΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ.ΔΙΑΘΕΤΑΙ ΒΑΛΒΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΒΡΥΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ..

  Silent Air Compressor BX-JY-40L 750W

  Silent Air Compressor BX-JY-40L 750W

  229,15€

  Silent Air Compressor BX-JY-40L 750 WattΑεροσυμπιεστής 40 λίτρων 750 Watt, ΜΕ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ.ΔΙΝΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ).ΔΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΩΡΕΥΤΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ.ΔΙΑΘΕΤΑΙ ΒΑΛΒΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΒΡΥΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ..

  Ultrasonic Buzzer

  Ultrasonic Buzzer

  40,92€

  ..

  Ultrasonic cleaner 15L

  Ultrasonic cleaner 15L

  720,19€

  Εφαρμογή:Εργαστήριο κοσμημάτων, ιατρική εργαστήριο , ηλεκτρονικό εργαστήριο, εργοστάσιο χύτευσης, συνεργείο αυτοκινήτων, εργαστήριο ντίζελ, αυτοκινητοβιομηχανία, επιστημονικό εργαστήριο, πανεπιστήμιο, οδοντιατρικές κλινικές, κατάστημα γυαλιών, κατάστημα εργαλείων υλικού.Χαρακτηριστικά:Η δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα έχει αντοχή στη φθορά και μεγάλη διάρκεια ζωής.Χωρητικότητα δεξαμενής: 15 λίτρων (4 γαλόνια), με ψηφιακό χρονόμετρο και θερμαντήρα.Με καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι.Χρησιμοποιήστε μόν..

  Κολλητήρι Στυλό hover image

  Κολλητήρι Στυλό

  10,51€

  Μικρό, συμπαγές και φορητό κολλητήρι χειρός.Ζεσταίνετε σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα και ψύχεται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Διαθέτει ενδεικτική λυχνία λειτουργίας και διακόπτη αφής.Ανθεκτική μύτη με προστατευτικό καπάκι.Αγγίξτε ελαφρά το μεταλλικό σημείο του σώματος της πένας συγκόλλησης, όταν το φως LED θα αναβοσβήσει η εργασία θα ξεκινήσει.Αν αφήσετε το στοιχείο αχρησιμοποίητο για 25 δευτερόλεπτα, η λυχνία θα απενεργοποιηθεί και η πένα θα τεθεί αυτόματα σε κατάσταση αναστολής λειτουργί..

  Φυσητήρας Πάγκου 3 Λίτρα hover image

  Φυσητήρας Πάγκου 3 Λίτρα

  7,86€

  Δίνει άμεση πίεση αέρα και διαφορετικά στόμια για την επιτόπια χρήση πάνω στον πάγκο σε ανεμιστηράκια και πλακέτες και όπου υπάρχει ανάγκη απορρύπανσης. Πιέστε με το χέρι τοποθετημένο πάνω στον πάγκο ή με το πόδι τοποθετημένο κάτω από τον πάγκο. ..

  Εμφάνιση 1 έως 18 από 18 (1 Σελ.)