BestPrice.gr
 • Εξειδίκευση Αναζήτησης


  4 ΣΕ 1 ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΛΩΝ ANDOWL Q-7812
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  4 ΣΕ 1 ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΛΩΝ ANDOWL Q-7812

  18,09€

  4 ΣΕ 1 ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΛΩΝ ANDOWL ..

  6 τεμάχια Οδοντόβουρτες Dr. Smart
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  6 τεμάχια Οδοντόβουρτες Dr. Smart

  2,65€

  Ένα σετ 6 τεμαχίων που θα σας χαρίσει μια εντελώς νέα εμπειρία βουρτσίσματος. Μια οδοντόβουρτσα εξαιρετικά μαλακή, η οποία είναι ιδανική για άτομα με ευαίσθητα ούλα ή δόντια. Έχει εξαιρετικά λεπτές ίνες που εξασφαλίζουν βαθύ καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων.Η αίσθηση που δημιουργούν οι μικροϊνες βοηθάν στην ελάττωση του αντανακλαστικού του εμετού. Χαρακτηριστικά: Οδοντόβουρτσα μαλακή Σε 3 διαφορετικά χρώματα Μικροίνες διαμέτρου 0,1mm Επίσης είναι ατραυματική Γωνί..

  ADLER 2200W ION DRYER & DIFFUSER BLACK
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER 2200W ION DRYER & DIFFUSER BLACK

  21,50€

  ADLER 2200W ION DRYER & DIFFUSER BLACK Το πιστολάκι μαλλιών AD 2248 με ιονιστή* είναι η επιλογή των εξαιρετικά απαιτητικών ατόμων που φροντίζουν τα μαλλιά τους και θέλουν να τους χαρίσουν όμορφη εμφάνιση. Το στεγνωτήριο είναι εξοπλισμένο με διακόπτη ιονισμού με ενδεικτική λυχνία (όταν είναι ενεργοποιημένο, το μπλε χρώμα αλλάζει σε πράσινο). Επιπλέον, το στεγνωτήριο έχει μια ανεξάρτητη ρύθμιση τόσο της δύναμης φυσήματος του αέρα όσο και της θερμοκρασίας του, συμπεριλαμβανομένου ενός κουμπιού κρύ..

  ADLER BATHROOM BAMBOO SCALE
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER BATHROOM BAMBOO SCALE

  16,99€

  ADLER BATHROOM BAMBOO SCALE Μια πολύ ακριβής ζυγαριά μπάνιου από μπαμπού που έχει χωρητικότητα 180 κιλά. Μια εξαιρετική επιλογή για τους αθλητές, τους ανθρώπους που κάνουν δίαιτα και για κάθε άλλο άτομο που ενδιαφέρεται για τη μάζα του σώματός του. Δεδομένου ότι η πλατφόρμα του είναι κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό σκληρυμένο γυαλί ασφαλείας, δεν είναι μόνο πολύ ασφαλές στη χρήση αλλά φαίνεται και καλό. Η πολύ υψηλή ακρίβειά του (100g) επιτρέπει την απόκτηση πολύ ακριβούς μέτρησης. Η ζυγαριά ..

  ADLER BATHROOM SCALE WITH LED DISPLAY SILVER
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER BATHROOM SCALE WITH LED DISPLAY SILVER

  19,99€

  ADLER BATHROOM SCALE WITH LED DISPLAY SILVER Η ζυγαριά μπάνιου AD8174s έχει επιφάνεια από σκληρυμένο γυαλί 6 χιλιοστών και παρέχει χωρητικότητα φορτίου έως 180 κιλά. Η ακρίβεια της μέτρησης διασφαλίζεται από 4 μετρητές καταπόνησης. Η ζυγαριά χρησιμοποιεί οθόνη LED υψηλής ποιότητας. Ως αποτέλεσμα, η ένδειξη έχει υψηλή αντίθεση και είναι εξαιρετικά καθαρή. Οι αριθμοί εμφανίζονται σκαλισμένοι με φως στη μαύρη επιφάνεια.   Χωρητικότητα: 180 kg Αποφοίτηση: 100 γρ Μονάδες μέτρησης: kg, lb Ο..

  ADLER BATHROOM SCALE WITH LED DISPLAY WHITE
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER BATHROOM SCALE WITH LED DISPLAY WHITE

  19,99€

  ADLER BATHROOM SCALE WITH LED DISPLAY WHITE Η ζυγαριά μπάνιου AD8174w έχει επιφάνεια από σκληρυμένο γυαλί 6 χιλιοστών και παρέχει χωρητικότητα φορτίου έως και 180 κιλά. Η ακρίβεια της μέτρησης διασφαλίζεται από 4 μετρητές καταπόνησης. Λόγω του εξαιρετικά καθαρού λευκού χρώματος, φαίνεται όμορφο σε κάθε μπάνιο. Η ζυγαριά χρησιμοποιεί οθόνη LED υψηλής ποιότητας. Ως αποτέλεσμα, η ένδειξη έχει υψηλή αντίθεση και είναι εξαιρετικά καθαρή. Οι αριθμοί εμφανίζονται σκαλισμένοι με φως στη λευκή επιφάνεια..

  ADLER DRYER - RUBBER HOUSING - 2100W + DIFFUSER
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER DRYER - RUBBER HOUSING - 2100W + DIFFUSER

  18,50€

  ADLER DRYER - RUBBER HOUSING - 2100W + DIFFUSER Το πιστολάκι AD 2267 με μαλακό περίβλημα από καουτσούκ είναι η επιλογή των πιο απαιτητικών ατόμων που φροντίζουν τα μαλλιά τους και θέλουν να τους δώσουν μια όμορφη εμφάνιση. Το στεγνωτήριο είναι ευχάριστο στην αφή. Το στεγνωτήριο είναι εξοπλισμένο με ρυθμιστές τόσο της δύναμης εμφύσησης όσο και της θερμοκρασίας του, που περιλαμβάνει και ψυχρή εμφύσηση. Το σετ στεγνωτηρίου περιλαμβάνει συμπυκνωτή και διαχύτη, που αυξάνουν τις δυνατότητες στεγνώματ..

  ADLER ELECTRIC BATHROOM SCALE
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER ELECTRIC BATHROOM SCALE

  12,30€

  ADLER ELECTRIC BATHROOM SCALE Ακριβής ηλεκτρονική ζυγαριά μπάνιου με μέγιστη χωρητικότητα 150 kg. Μια εξαιρετική επιλογή για αθλητές, άτομα που κάνουν δίαιτα και άλλα άτομα που έχουν βάρος. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό σκληρυμένο γυαλί εξασφαλίζει ασφάλεια χρήσης και δίνει αισθητική εμφάνιση. Η υψηλή ακρίβεια (100 g) επιτρέπει την ακριβή μέτρηση. Η κλίμακα έχει τη λειτουργία επαναφοράς του αποτελέσματος και των δεικτών: υπερφόρτωση και κατανάλωση μπαταρίας. Η αυτόματη απενεργοποίηση βοηθά στην ..

  ADLER ELECTRIC BATHROOM SCALE WHITE
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER ELECTRIC BATHROOM SCALE WHITE

  12,50€

  ADLER ELECTRIC BATHROOM SCALE WHITE Ακριβής ηλεκτρονική ζυγαριά μπάνιου με μέγιστη χωρητικότητα 150 kg. Μια εξαιρετική επιλογή για αθλητές, άτομα που κάνουν δίαιτα και άλλα άτομα που έχουν βάρος. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό σκληρυμένο γυαλί εξασφαλίζει ασφάλεια χρήσης και δίνει αισθητική εμφάνιση. Η υψηλή ακρίβεια (100 g) επιτρέπει την ακριβή μέτρηση. Η κλίμακα έχει τη λειτουργία επαναφοράς του αποτελέσματος και των δεικτών: υπερφόρτωση και κατανάλωση μπαταρίας. Η αυτόματη απενεργοποίηση βοηθά..

  ADLER EYEBROWN TRIMMER BLACK
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER EYEBROWN TRIMMER BLACK

  9,99€

  ADLER EYEBROWN TRIMMER BLACK Η φροντίδα της εμφάνισής σας ισχύει και για τα κανονικά καλλυντικά φρυδιών. Για να επιταχύνετε τέτοιες θεραπείες και να τις κάνετε λίγο πιο επαγγελματικές, αξίζει να επενδύσετε στο τρίμερ φρυδιών ADLER AD 2934b. Είναι μια πολύ εύχρηστη συσκευή που μπορείτε να πάρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι και να την έχετε στη διάθεσή σας όταν θέλετε να ζητήσετε το κανονικό σχήμα των φρυδιών σας.   Σε τι χρησιμεύει το τρίμερ φρυδιών;   Ο εξοπλισμός που προτείνουμε θα ικ..

  ADLER FOOT MASSAGER
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER FOOT MASSAGER

  72,50€

  ADLER FOOT MASSAGER Πολυλειτουργικό μασάζ ποδιών με λαβή μεταφοράς. Χρησιμοποιείται για λόγους χαλάρωσης και υγείας. Επιτρέπει διαφορετικούς τύπους μασάζ: φυσαλίδες, δονήσεις, στεγνό και ζεστό. Η διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού επιτρέπει ένα άνετο μασάζ για τη στιγμή που το νερό κανονικά θα είχε κρυώσει. Το μασάζ έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος των ποδιών, τελειώνει επιπλέον τα νεύρα στα πέλματα των ποδιών, έχει ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα. Σας δίνει επίσης την..

  ADLER HAIR CLIPPER WITH LCD
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER HAIR CLIPPER WITH LCD

  37,95€

  ADLER HAIR CLIPPER WITH LCD Η κουρευτική μηχανή Adler 2834 προσφέρει επαγγελματικό και ακριβές κούρεμα μαλλιών με κεφαλή από τιτάνιο και κεραμική λεπίδα. Μια ισχυρή μπαταρία σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το ξυράφι έως και αρκετές ώρες, αλλά μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο αν θέλετε. Το ξυράφι είναι εξοπλισμένο με 4 διαφορετικές χτένες: 3, 6, 9, 12 mm. Η οθόνη LCD δείχνει το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας και την ταχύτητα περιστροφής που μπορεί να ρυθμιστεί στην περιοχή από 5000 έ..

  ADLER HAIR CLIPPER WITH LCD SCREEN
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER HAIR CLIPPER WITH LCD SCREEN

  28,99€

  ADLER HAIR CLIPPER WITH LCD SCREEN Η κομψή κουρευτική μηχανή ADLER AD 2832 είναι ένα προϊόν για άτομα που αναζητούν επαγγελματικές και ακριβείς συσκευές styling μαλλιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι. Αυτό το μοντέλο απευθύνεται σε άτομα που επισκέπτονται συχνά επαγγελματικά ταξίδια ή ταξίδια διακοπών και αναζητούν μια συσκευή που θα φροντίζει γρήγορα τα μαλλιά ή τα μαλλιά του προσώπου.   Αποτελεσματική και ακριβής   Σήμερα, η επιλογή του κατάλληλου κουρευτή δεν είναι εύ..

  ADLER HAIR DRYER 1200W BLACK
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER HAIR DRYER 1200W BLACK

  13,99€

  ADLER HAIR DRYER 1200W Με το πιστολάκι Adler AD 2266 ισχύος 1200W μπορείτε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας γρήγορα και άνετα. Με τη βοήθεια του συμπυκνωτή θα κατευθύνετε το ισχυρότερο ρεύμα ζεστού αέρα ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Το στεγνωτήριο έχει 2 επίπεδα ελέγχου ισχύος και θερμοκρασίας, είναι ελαφρύ και εύχρηστο. Χάρη σε αυτό, γίνεται πρακτικός σύμμαχος στο styling του χτενίσματος. Το στεγνωτήριο έχει ένα ευχάριστο στην αφή ελαστικό περίβλημα. Είναι επίσης εξοπλισμένο με πτυσσόμενη λαβή και κ..

  ADLER HAIR DRYER 1200W WHITE
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER HAIR DRYER 1200W WHITE

  11,50€

  ADLER HAIR DRYER 1200W Ένα σύγχρονο στεγνωτήριο ισχύος 1200 W. Ταυτόχρονα αποδοτικό και ανθεκτικό, χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Κατάλληλο για άτομα που φτιάχνουν τα μαλλιά τους με περισσότερες από μία κινήσεις χτενίσματος. Τα διάφορα επίπεδα δύναμης φυσήματος σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ταχύτητα στεγνώματος των μαλλιών σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το στεγνωτήριο έχει εργονομική λαβή και είναι ελαφρύ, γεγονός που το κάνει άνετο στην καθημερινή χρήση. Μια ανθεκτική λαβή σάς ..

  ADLER HAIR DRYER 1800W
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER HAIR DRYER 1800W

  14,50€

  ADLER HAIR DRYER 1800W Με το πιστολάκι Adler AD 2263 με ισχύ 1800W μπορείτε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας γρήγορα και άνετα. Με τη βοήθεια του συμπυκνωτή θα κατευθύνετε το ισχυρότερο ρεύμα ζεστού αέρα ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Το στεγνωτήριο έχει 2 επίπεδα ελέγχου ισχύος και θερμοκρασίας, η λειτουργία κρύου φυσήματος είναι ελαφριά και εύχρηστη. Χάρη σε αυτό, γίνεται πρακτικός σύμμαχος στο styling του χτενίσματος. Το στεγνωτήριο έχει ένα ευχάριστο στην αφή ελαστικό περίβλημα. Είναι επίσης εξοπλ..

  ADLER HAIR DRYER FOR HOTEL AND SWIMMING POOL WITH KIT
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER HAIR DRYER FOR HOTEL AND SWIMMING POOL WITH KIT

  21,50€

  ADLER HAIR DRYER FOR HOTEL AND SWIMMING POOL WITH KIT Το πιστολάκι μαλλιών AD2252 για το ξενοδοχείο και την πισίνα είναι μια λύση για τη βιομηχανία αναψυχής. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με αυτόματη απενεργοποίηση μετά την εισαγωγή του στεγνωτηρίου στη βάση που είναι τοποθετημένη στον τοίχο. Το αφαιρούμενο φίλτρο εισόδου αέρα απλοποιεί τον καθαρισμό και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Η άνετη χρήση εξασφαλίζεται από ένα σπειροειδές καλώδιο που εκτείνεται έως και 1,60 m. Περιλαμβάνεται ..

  ADLER HEADS FOR SONIC TOOTHBRUSH AD2175
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER HEADS FOR SONIC TOOTHBRUSH AD2175

  5,99€

  ADLER HEADS FOR SONIC TOOTHBRUSH AD2175 εξαρτήματα κεφαλών για οδοντόβουρτσα sonic: AD2175 blister: 4 τεμ..

  ADLER MIRROR WITH LED LIGHTING
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER MIRROR WITH LED LIGHTING

  22,55€

  ADLER MIRROR WITH LED LIGHTING Ο φωτισμένος καθρέφτης είναι μια συσκευή που αλλάζει εντελώς την ποιότητα των οικιακών καλλυντικών. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό που τροφοδοτείται από 4 μπαταρίες AAA, το πρόβλημα του ανεπαρκούς φωτισμού στο δωμάτιο θα τερματιστεί. Επιπλέον, ο καθρέφτης AD 2159 επιτρέπει μεγέθυνση 3x, που σας επιτρέπει να κάνετε πολύ ακριβές μακιγιάζ. Ο καθρέφτης λειτουργεί καλά όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και όταν ταξιδεύετε, επειδή είναι ελαφρύς και εύκολος στη μεταφορά.   Ιδαν..

  ADLER PROFESSIONAL HAIR CLIPPER
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER PROFESSIONAL HAIR CLIPPER

  28,90€

  ADLER PROFESSIONAL HAIR CLIPPER Η κουρευτική μηχανή Adler 2827 σας προσφέρει επαγγελματική και ακριβή κοπή μαλλιών με τη βοήθεια κεραμικής λεπίδας. Οι μπαταρίες καθιστούν δυνατή τη χρήση της κουρευτικής μηχανής ακόμη και για μερικές ώρες, αλλά αν θέλετε, μπορεί να λειτουργεί πάντα με καλώδιο. Η κουρευτική μηχανή μπορεί να φορτιστεί με φορτιστή ή βάση σύνδεσης. Επιπλέον, η κουρευτική μηχανή είναι εξοπλισμένη με 4 διαφορετικά εξαρτήματα χτενών: 3, 6, 9, 12 mm.   Τροποποίηση προμηθευτή: Δεν..

  ADLER PROFFESSIONAL HAIR CLIPPER WITH LCD
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER PROFFESSIONAL HAIR CLIPPER WITH LCD

  42,90€

  ADLER PROFFESSIONAL HAIR CLIPPER WITH LCD Η κουρευτική μηχανή Adler 2831 προσφέρει επαγγελματικό και ακριβές κούρεμα με κεραμική λεπίδα. Μια ισχυρή μπαταρία σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το ξυράφι έως και αρκετές ώρες, αλλά μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο αν θέλετε. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με 6 εξαρτήματα: 1,5, 3, 4,5 6, 9, 12, mm και ρυθμιζόμενη κεφαλή με μήκος κοπής 1,0-1,8 mm. Η οθόνη LCD δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας. • Οθόνη LCD • Χρόνος εργασίας έως 3 ώρες • Φόρ..

  ADLER SONIC TOOTHBRUSH 30000VPM
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER SONIC TOOTHBRUSH 30000VPM

  28,50€

  ADLER SONIC TOOTHBRUSH 30000VPM Η ηχητική οδοντόβουρτσα AD 2175 σάς επιτρέπει να απαλλαγείτε γρήγορα και αποτελεσματικά από τον αποχρωματισμό και την πλάκα των δοντιών και επιπλέον φροντίζει για την κατάσταση των ούλων και των βλεννογόνων μας. Παρέχει πολύ αποτελεσματική στοματική υγιεινή. Το τεράστιο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι οι 30.000 παλλόμενες κινήσεις ανά λεπτό, οι οποίες σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε έως και 7 φορές περισσότερη οδοντική πλάκα σε σύγκριση με μια χειροκίνητη οδοντ..

  ADLER TRAVEL ORAL IRIGATOR
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ

  ADLER TRAVEL ORAL IRIGATOR

  39,99€

  ADLER TRAVEL ORAL IRIGATOR Το irrigator ADLER 2176 είναι μια συσκευή που θα βοηθήσει στην ολοκληρωμένη φροντίδα της στοματικής μας υγείας. Το ποτιστικό εξασφαλίζει τη βέλτιστη στοματική υγιεινή για όλη την οικογένεια. Μια τέτοια συσκευή διευκολύνει το μασάζ των ούλων, τον σχολαστικό καθαρισμό της γλώσσας και τις τσέπες των δοντιών. Η στοματική άρδευση είναι εξοπλισμένη με δοχείο νερού χωρητικότητας 150 ml, που θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε καλά τα δόντια και τη γλώσσα με μία μόνο χρήση της συσ..

  ANLAN συσκευή καθαρισμού προσώπου DL001, 5 επίπεδα καθαρισμού, IPX7, ροζ
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  ANLAN συσκευή καθαρισμού προσώπου DL001, 5 επίπεδα καθαρισμού, IPX7, ροζ

  17,19€

  ANLAN συσκευή καθαρισμού προσώπου DL001, 5 επίπεδα καθαρισμού, IPX7, ροζΣυσκευή καθαρισμού προσώπου της Anlan που χαρίζει όμορφο και απαλό δέρμα χάρη στο βαθύ καθαρισμό και το ήπιο μασάζ που προσφέρει.Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας σιλικόνη που αποτρέπει τη συσσώρευση βακτηρίων, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές βούρτσες και διαθέτει τρία διαφορετικά μεγέθη σημείων επαφής, για βαθύ, γενικό και ακριβή καθαρισμό, ώστε να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε ανάγκη των διαφορετικών σημείων του προ..

  APEXEL κιάλια APS-PB10-30X50, 10x-30x zoom, Φ 50mm, μαύρα
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  APEXEL κιάλια APS-PB10-30X50, 10x-30x zoom, Φ 50mm, μαύρα

  51,06€

  APEXEL κιάλια APS-PB10-30X50, 10x-30x zoom, Φ 50mm, μαύραΚιάλια της Apexel με στιβαρή κατασκευή και ρυθμιζόμενο zoom 10x-30x. Είναι ιδανικά για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως η παρακολούθηση ζώων, τοπίων, αθλητικών δραστηριοτήτων κ.α.Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται πανάκι καθαρισμού και τσαντάκι μεταφοράς.-ρυθμιζόμενο zoom 10x-30x-στιβαρή κατασκευή-με τσαντάκι μεταφοράς-αντιολισθητική επιφάνεια-με σπείρωμα για τρίποδαΧαρακτηριστικάZoom: 10x-30xObjective lens diameter: 50mmField of view: 70-38..

  APEXEL κιάλια APS-PB8X21 για παιδιά, 8x zoom, Φ 21mm, μπλε
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  APEXEL κιάλια APS-PB8X21 για παιδιά, 8x zoom, Φ 21mm, μπλε

  22,92€

  APEXEL κιάλια APS-PB8X21 για παιδιά, 8x zoom, Φ 21mm, μπλεΚιάλια για παιδιά της Apexel με 8x zoom και μικρο μέγεθος. Είναι ιδανικά για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως η παρακολούθηση ζώων, τοπίων, αθλητικών δραστηριοτήτων κ.α.Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται πανάκι καθαρισμού και θήκη μεταφοράς.-8x zoom-μικρά σε μέγεθος-με θήκη μεταφοράς-αντιολισθητική επιφάνειαΧαρακτηριστικάZoom: 8xObjective lens diameter: 21mmΕμβέλεια: 128/1000mExit pupil diameter: 2.75mmDiameter of the eyepiece: 12mmMain mat..

  APEXEL μονοκυάλι APS-8-24X30, 8x-24x zoom, Φ 30mm, μαύρο
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  APEXEL μονοκυάλι APS-8-24X30, 8x-24x zoom, Φ 30mm, μαύρο

  30,22€

  APEXEL μονοκυάλι APS-8-24X30, 8x-24x zoom, Φ 30mm, μαύροΜονοκυάλι της Apexel με ρυθμιζόμενο zoom 8-24x και μικρο μέγεθος. Είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως η παρακολούθηση ζώων, τοπίων, αθλητικών δραστηριοτήτων κ.α.Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται πανάκι καθαρισμού και θήκη μεταφοράς.-ρυθμιζόμενο zoom 8-24x-μικρο σε μέγεθος-με σπείρωμα για τρίποδα-με θήκη μεταφοράςΧαρακτηριστικάZoom: 8-24xObjective lens diameter: 30mmAngle of View: 8x: 4.6°, 24x: 2.6°Διαστάσεις: 13 x 4.8 x 4.5cm..

  APEXEL ψηφιακά κιάλια APL-NV009 με νυχτερινή όραση, 5x/3x, 4K/2MP, μαύρα
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  APEXEL ψηφιακά κιάλια APL-NV009 με νυχτερινή όραση, 5x/3x, 4K/2MP, μαύρα

  114,62€

  APEXEL ψηφιακά κιάλια APL-NV009 με νυχτερινή όραση, 5x/3x, 4K/2MP, μαύραΤα ψηφιακά κιάλια της Apexel σας επιτρέπουν την παρακολούθηση αντικειμένων αλλά και την καθαρή λήψη φωτογραφιών και βίντεο κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Διαθέτει μεγάλη 3" οθόνη με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα που σας επιτρέπει να την προσαρμόσετε κατάλληλα, ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεστε. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο, αποθηκεύονται εσωτερικά, σε κάρτα micro SD (δεν συμπεριλαμβάνεται).Τροφοδοτείται από..

  BAMOER αλυσίδα λαιμού Charm SCA019, 45cm, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER αλυσίδα λαιμού Charm SCA019, 45cm, ασήμι 925, ασημί

  15,63€

  BAMOER αλυσίδα λαιμού Charm SCA019, 45cm, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακή αλυσίδα λαιμού, με λιτό σχεδιασμό που προσδίδει μοναδική αισθητική και στυλ σε σε κάθε εμφάνιση.Μπορεί φορεθεί μόνη της, σε συνδυασμό με μενταγιόν ή σταυρό και να χρησιμοποιηθεί για layering.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 με επιπλατίνωμα.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Ιδανική για charms τύπου Pandora.Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασήμι 925, επιπλατινωμένο..

  BAMOER βραχιόλι BSB090 με πέρλες, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER βραχιόλι BSB090 με πέρλες, ασήμι 925, ασημί

  15,11€

  BAMOER βραχιόλι BSB090 με πέρλες, ασήμι 925, ασημίΚομψό βραχιόλι, διακοσμημένο με 4 εντυπωσιακές πέρλες, λευκού χρώματος.Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με άλλα βραχιόλια ή να φορεθεί μόνο του.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 με επιπλατίνωμα και διαθέτει κρίκους αυξομείωσης ώστε να το ρυθμίσετε στην επιθυμητή θέση.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασήμι 925, επιπλατινωμένο, πέρλαΧρώμα μετάλλου: ασημ..

  BAMOER βραχιόλι Charm snake chain SCB105-17, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER βραχιόλι Charm snake chain SCB105-17, ασήμι 925, ασημί

  46,89€

  BAMOER βραχιόλι Charm snake chain SCB105-17, ασήμι 925, ασημίΚομψό βραχιόλι τύπου Pandora, σε ασημί χρώμα με επιγραφή Love Forever. Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με άλλα βραχιόλια ή να φορεθεί μόνο του.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μήκος του μπορεί να ρυθμιστεί. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: Ασήμι 925Χρώμα μετάλλου: ΑσημίΜήκος αλυσίδας: 17cmΗ Bamoer είναι μια κορυφαία εταιρεία που κα..

  BAMOER βραχιόλι SCB030 σε σχήμα κύκλου, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER βραχιόλι SCB030 σε σχήμα κύκλου, ασήμι 925, ασημί

  17,61€

  BAMOER βραχιόλι SCB030 σε σχήμα κύκλου, ασήμι 925, ασημίΚομψό βραχιόλι σε ασημί χρώμα με γεωμετρικό σχέδιο κύκλου. Είναι διακοσμημένο με κυβική ζιρκόνια η οποία προσφέρει λάμψη στο κόσμημα. Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με άλλα βραχιόλια ή να φορεθεί μόνο του.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και διαθέτει χάντρα αυξομείωσης ώστε να το ρυθμίσετε στην επιθυμητή θέση.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ..

  BAMOER βραχιόλι SCB081 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER βραχιόλι SCB081 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημί

  19,80€

  BAMOER βραχιόλι SCB081 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΚομψό βραχιόλι με κρεμαστά σχέδια, διακοσμημένα με κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος που προσφέρει εξαιρετική λάμψη στο κόσμημαΜπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με άλλα βραχιόλια ή να φορεθεί μόνο του.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 με επιπλατίνωμα και διαθέτει κρίκους αυξομείωσης ώστε να το ρυθμίσετε στην επιθυμητή θέση.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.Χαρακτηρι..

  BAMOER βραχιόλι SCB086 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER βραχιόλι SCB086 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημί

  22,92€

  BAMOER βραχιόλι SCB086 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΚομψό βραχιόλι, διακοσμημένο με κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, που προσθέτει στυλ στο καθημερινό σας look. Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με άλλα βραχιόλια ή να φορεθεί μόνο του.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 με επιπλατίνωμα και διαθέτει κρίκους αυξομείωσης ώστε να το ρυθμίσετε στην επιθυμητή θέση.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασήμ..

  BAMOER βραχιόλι SCB103 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER βραχιόλι SCB103 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημί

  16,67€

  BAMOER βραχιόλι SCB103 με κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925, ασημίΚομψό βραχιόλι, διακοσμημένο με κρεμαστά κρύσταλλα κυβικής ζιρκόνιας, λευκού χρώματος τα οποία προσφέρουν μοναδική λάμψη στο κόσμημα.Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με άλλα βραχιόλια ή να φορεθεί μόνο του.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 με επιπλατίνωμα και διαθέτει κρίκους αυξομείωσης ώστε να το ρυθμίσετε στην επιθυμητή θέση.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.Χα..

  BAMOER βραχιόλι SCB131 με διπλή αλυσίδα & μπίλιες, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER βραχιόλι SCB131 με διπλή αλυσίδα & μπίλιες, ασήμι 925, ασημί

  13,55€

  BAMOER βραχιόλι SCB131 με διπλή αλυσίδα & μπίλιες, ασήμι 925, ασημίΜοντέρνο βραχιόλι με διπλή αλυσίδα και μπίλιες που προσθέτει στυλ στο καθημερινό σας look. Μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με άλλα βραχιόλια ή να φορεθεί μόνο του. Κατασκευάζεται από ασήμι 925 με επιπλατίνωμα και διαθέτει κρίκους αυξομείωσης ώστε να το ρυθμίσετε στην επιθυμητή θέση.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασήμι 925, επι..

  BAMOER βραχιόλι χειροπέδα Charm SCB144-17, κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER βραχιόλι χειροπέδα Charm SCB144-17, κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925

  40,64€

  BAMOER βραχιόλι χειροπέδα Charm SCB144-17, κυβική ζιρκόνια, ασήμι 925Εντυπωσιακό βραχιόλι χειροπέδα τύπου Pandora, με στρογγυλό κούμπωμα διακοσμημένο με κυβική ζιρκόνια λευκού χρώματος που προσφέρει λάμψη στο κόσμημα. Μπορεί φορεθεί μόνο του ή να αποτελέσει βάση για την προσθήκη charm, κάνοντας το κόσμημα μοναδικό. Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και διαθέτει κούμπωμα ασφαλείας.Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.Χαρακτη..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR005, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR005, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  16,57€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR005, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΚομψό δαχτυλίδι σε σχέδιο φύλλου ιτιάς, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού και μπλε χρώματος, η οποία προσφέρει μοναδική λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.Χαρακτηρ..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR162, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR162, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  16,67€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR162, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΜοντέρνο δαχτυλίδι διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια διαφόρων μεγεθών, λευκού χρώματος, η οποία προσφέρει μοναδική λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR203-A, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR203-A, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  12,50€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR203-A, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΚομψό δαχτυλίδι, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασήμι 925, επιπλατινωμένοΠέτρα: Λευκή κυβική ζιρκόνιαΧρώμα μετά..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR241-A, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR241-A, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  12,50€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR241-A, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό δαχτυλίδι διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.Χαρακτηριστι..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR278 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR278 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  15,63€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR278 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό δαχτυλίδι, σε σχήμα πεταλούδας, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι κα..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR291, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR291, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  18,65€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR291, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό δαχτυλίδι διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού και ροζ χρώματος, η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.Χαρακτ..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR325 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR325 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  11,46€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR325 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΚομψό δαχτυλίδι, με σχέδιο λουλουδιού, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρι..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR438 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR438 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  15,63€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR438 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό δαχτυλίδι, με σχέδιο λουλουδιού, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι ..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR451-E, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR451-E, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  19,80€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR451-E, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό δαχτυλίδι, με σχέδιο λουλουδιών, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι ..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR470-AE, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925 ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR470-AE, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925 ασημί

  14,59€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR470-AE, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925 ασημίΚομψό δαχτυλίδι, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασήμι 925, επιπλατινωμένοΠέτρα: Λευκή κυβική ζιρκόνιαΧρώμα μετά..

  BAMOER δαχτυλίδι BSR497-E με πέρλα & ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι BSR497-E με πέρλα & ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925

  13,55€

  BAMOER δαχτυλίδι BSR497-E με πέρλα & ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925Κομψό δαχτυλίδι, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια και εντυπωσιακή, λευκή πέρλα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασήμι 925, επιπλατινωμένοΠέτρα: Λευκή κυβική ζιρκόνια &..

  BAMOER δαχτυλίδι SCR192 με λευκές πέρλες, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι SCR192 με λευκές πέρλες, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  13,03€

  BAMOER δαχτυλίδι SCR192 με λευκές πέρλες, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί Κομψό δαχτυλίδι, διακοσμημένο με 2 εντυπωσιακές λευκές πέρλες, διαστάσεων 7mm και 8mm.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασήμι 925, επιπλατινωμένοΠέτρα: πέρλαΔιάσταση περλών: 7..

  BAMOER δαχτυλίδι SCR313, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι SCR313, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  11,46€

  BAMOER δαχτυλίδι SCR313, κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΚομψό δαχτυλίδι σε σχέδιο φτερού, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος, η οποία προσφέρει μοναδική λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασ..

  BAMOER δαχτυλίδι SCR471 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι SCR471 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  17,61€

  BAMOER δαχτυλίδι SCR471 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΕντυπωσιακό δαχτυλίδι, σε σχήμα dandelion, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος και χρυσού χρώματος, η οποία αντανακλά μοναδικά το φως και προσφέρει λάμψη στο κόσμημα.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνο..

  BAMOER δαχτυλίδι SCR545 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί
  1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
  hover image

  BAMOER δαχτυλίδι SCR545 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημί

  13,55€

  BAMOER δαχτυλίδι SCR545 με κυβική ζιρκόνια, ανοιγόμενο, ασήμι 925, ασημίΚομψό δαχτυλίδι, διακοσμημένο με αστραφτερή κυβική ζιρκόνια, λευκού χρώματος.Κατασκευάζεται από ασήμι 925 και το μέγεθος του είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε δάχτυλο.Είναι ένα κόσμημα υψηλής αισθητικής που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με κάθε στυλ ντυσίματος!Το κόσμημα συνοδεύετε από πανάκι καθαρισμού.ΧαρακτηριστικάΥλικό: ασήμι 925, επιπλατινωμένοΠέτρα: Λευκή κυβική ζιρκόνιαΧρώμα μετά..

  Εμφάνιση 1 έως 52 από 908 (18 Σελ.)