BestPrice.gr
  • 1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
   image

  ADLER BATHROOM BAMBOO SCALE


  • Ευρετήριο ΚατασκευαστώνADLER
  • Κωδικός Προϊόντος: SF-AD8173


  Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • 16,99€

  ADLER BATHROOM BAMBOO SCALE

  Μια πολύ ακριβής ζυγαριά μπάνιου από μπαμπού που έχει χωρητικότητα 180 κιλά. Μια εξαιρετική επιλογή για τους αθλητές, τους ανθρώπους που κάνουν δίαιτα και για κάθε άλλο άτομο που ενδιαφέρεται για τη μάζα του σώματός του. Δεδομένου ότι η πλατφόρμα του είναι κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό σκληρυμένο γυαλί ασφαλείας, δεν είναι μόνο πολύ ασφαλές στη χρήση αλλά φαίνεται και καλό. Η πολύ υψηλή ακρίβειά του (100g) επιτρέπει την απόκτηση πολύ ακριβούς μέτρησης. Η ζυγαριά είναι εξοπλισμένη με μια αυτόματη λειτουργία \#μηδέν\# και τις ενδείξεις \#χαμηλής ισχύος\# και \#υπερφόρτωσης\#. Το γεγονός ότι απενεργοποιείται αυτόματα επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας και αυξάνει την άνεση κατά τη χρήση του. Τα πλεονεκτήματα μιας άλλης ζυγαριάς είναι η πολύ ευανάγνωστη οθόνη που επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων. Προμήθεια 1x μπαταρία V3 CR2032.
   
  Η φροντίδα της υγείας σας συμβαδίζει με τον έλεγχο του βάρους. Τα περιττά κιλά είναι συχνά το πρώτο σημάδι ότι αξίζει να αφήσετε τα αγαπημένα σας μπισκότα για λίγο ή να μειώσετε τη μερίδα του μεσημεριανού γεύματος. Για κανονικό ζύγισμα, προτείνουμε τη ζυγαριά μπάνιου από μπαμπού ADLER AD 8173. Είναι μια συσκευή που θέλουμε να διατηρήσουμε σε εμφανές σημείο ή θέλουμε να πιάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο στα ντουλάπια. Έτσι αυτό το μοντέλο θα είναι τέλειο.
   
  Ζυγαριά μπάνιου από μπαμπού - γιατί αξίζει να αγοράσετε;
   
  Οι άνθρωποι που νοιάζονται για τη σιλουέτα τους, όσοι θέλουν να χάσουν βάρος, οι αθλητές γνωρίζουν καλά την ανάγκη ελέγχου του σωματικού τους βάρους αν θέλουν να έχουν τη σιλουέτα των ονείρων τους. Το τακτικό ζύγισμα είναι ένας τρόπος για να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος και να λάβετε μέτρα για να το εξασφαλίσετε έγκαιρα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα ζυγαριών στην αγορά, αλλά το προϊόν μας σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους όσους, εκτός από λειτουργικότητα, εκτιμούν και την αισθητική του εξοπλισμού στα σπίτια και τα διαμερίσματά τους.
   
  Η ζυγαριά μπάνιου εκπλήσσει με την εμφάνιση και την αναφορά της στη φύση. Χάρη στην πλατφόρμα μπαμπού 12 mm, θα λειτουργήσει σε ένα δωμάτιο σχεδιασμένο τόσο σε παραδοσιακό όσο και σε μοντέρνο στυλ. Μπορείτε να σταθείτε άνετα πάνω του, η επιφάνεια είναι ευχάριστη στην αφή και εύκολο να καθαριστεί. Ούτε το βάρος πιάνει πολύ χώρο.
   
  Λειτουργία κλίμακας - τι πρέπει να γνωρίζετε;
   
  Οι περισσότερες από τις κοινώς διαθέσιμες συσκευές έχουν μικρή εμβέλεια, επομένως τα άτομα που εκπαιδεύουν επαγγελματικά ορισμένους κλάδους ή τα άτομα που είναι υπέρβαρα έχουν πρόβλημα με την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού για αυτούς. Εκτός από την κομψή εμφάνιση, το προϊόν μας έχει μέγιστη χωρητικότητα 150 κιλά. Η κλίμακα δείχνει το αποτέλεσμα με ακρίβεια 100 g, μπορεί να καταγράψει ακριβείς μετρήσεις.
   
  Η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας και η ένδειξη υπερφόρτωσης το καθιστούν ασφαλές και βολικό στη χρήση για οποιοδήποτε άτομο. Και η αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση καθιστά εύκολη την εκκίνηση της ζυγαριάς γρήγορα και εύκολα και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια. Η καθαρή οθόνη εγγυάται εύκολη ανάγνωση. Και το γεγονός ότι χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ως τροφοδοτικό το καθιστά ένα πρακτικό εξοπλισμό ζύγισης.
   
  Μέγιστη χωρητικότητα: 150 kg
  Χωρισμός: 100 γρ
  Μονάδες: kg/lb/st
  Πλατφόρμα από φυσικό μπαμπού 12 mm
  Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας
  Ένδειξη υπερβολικού φορτίου
  Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση
  Υλικό: φυσικό μπαμπού
  Μέγεθος ζυγαριάς: 33,5cm x 30cm x 2,8cm
  Τροφοδοσία: 1x μπαταρία V3 CR2032

  Γράψτε μια αξιολόγηση

  Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε